Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Szállítás

A BrigitteHome partnere a Magyar Posta Zrt. Ha külön kérést nem fogalmaz meg, a szállítást az MPL futárszolgálata végzi hétköznapokon 8 és 17 óra között. A BrigitteHome értékesítői minden megrendelés házhozszállítása előtt kapcsolatba lép a vásárlóval a részletek egyeztetésére.

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a megrendelőt terhelik.

A szállítási díj Magyarország határain belül a termék súlyától függ a következők szerint:

BrigitteHome Kft. Szállítási díjak 2016.

1kg-ig

1 340 Ft

2kg-ig

1 420 Ft

3kg-ig

1 520 Ft

4kg-ig

1 630 Ft

5kg-ig

1 720 Ft

10kg-ig

2 030 Ft

15kg-ig

2 335 Ft

20kg-ig

2 645 Ft

25kg-ig

2 960 Ft

30kg-ig

3 200 Ft

35kg-ig

4 670 Ft

40kg-ig

5 260 Ft

40-1000kg-ig

15 200 Ft

1000-2000kg-ig

18 400 Ft

2000-3000kg-ig

21 600 Ft

3000-4000kg-ig

24 800 Ft

4000-5000kg-ig

28 000 Ft

Amennyiben a Magyar Posta szolgáltatását veszi igénybe a szállítás háztól-házig történik, gyors, pontos, kényelmes és online nyomon követhető. A csomag feladásáról, érkezéséről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató (ebben szerepel a csomagszám, az utánvét összege és a weboldal elérhetősége is). Fontos, hogy a szállítási címet, e-mail címét és telefonszámát pontosan adja meg! Arra érdemes odafigyelni, hogy szerződött partnerünk a Magyar Posta kizárólag az első ajtóig szállítja ki az árut.

Természetesen, a BrigitteHome-mal való külön egyeztetés után Ön, illetve az Ön által megbízott fuvarozó is hazaszállíthatja a megrendelt termékeket a gyártás helyszínéről (ez akár több 100 kilométer is lehet, tekintettel arra, hogy manufaktúráink telephelyei az ország különböző pontjain találhatók). Ebben az esetben viszont nincs lehetőség az utánvéttel való fizetésre.

Fizetési Lehetőségek

A BrigitteHome Kft. háromféle, biztonságos fizetési módot ajánl Önnek. Kérjük a problémák megelőzése érdekében olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és fizetésre vonatkozó fejezeteket!

Fizetési lehetőségek:
 1. Bankkártyás és hitelkártyás fizetésük biztonságáról a BrigitteHome partnere, a Barion gondoskodik. A következőben felsorolt kártyatípusok közül minden Magyarországon és külföldön kibocsátott kártyát elfogadunk internetes fizetéséhez (Maestro, Mastercard, Visa Classic, American Express, Visa Electron – ezen kártyák esetében a kibocsátó határozza meg a kártya internetes használatát, amennyiben ez engedélyezett.
  barion-card-payment-banner-2016-432x50px
 2. Fizethet utánvéttel is. Csomagjainkat a legnagyobb magyar szolgáltató a Magyar Posta Zrt. szállítja Önnek. A megrendelés végösszegét ebben az esetben a futárnál kell kiegyenlítenie.
 3. Banki átutalás. A legkorszerűbb fizetési mód igénybevételéhez a következő adatokat szükséges feltétlenül feltüntetnie:
 • Cégnév: BrigitteHome Kft.
 • Székhelye: 2000 Szentendre Mathiász utca 14.
 • Számlaszám: Raiffeisen Bank, 12001008-00114099-00100001
 • Feladó neve
 • A közlemény rovatba a rendelési azonosító számot kérjük minden esetben tüntesse fel!Ezt a visszaigazoló email-ünkben találja.

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét mindig előre utalással kell kiegyenlíteni. A szállítás vagy az áru átvétele csak ezt követően lehetséges.

Fontos tudnia, hogy 200 ezer forint feletti értékű megrendelésnél minden esetben előleget kérünk, ami a termék bruttó árának 50 százaléka. Csak az előleg beérkezése után áll módunkban elindítani a gyártást. Az előleg kiegyenlíthető átutalással és bankkártyás fizetéssel is. Amennyiben a rendelés értéke eléri ezt a határt az előleg fizetési kötelezettségről visszaigazoló e-mailt és előlegszámlát is küldünk Tisztelt Megrendelőinknek.

Vásárlási tudnivalók

Webáruházunkban a következő egyszerű lépések megtételével vásárolhat:

 • A menüsor “Termékek” című fejezetében kiválasztható a megrendelni kívánt termék
 • A kiszemelt termékeket egy kattintással és a szükséges információk (méret, szín, mennyiség) megadásával a “kosárba” helyezheti. Ezt követően a megrendelésre váró tételek a bal oldali menüsávban is megjelennek. Ez még nem kötelez semmire, megváltoztathatók a vásárlás paraméterei, de akár az egész tranzakciós szándék is visszavonható.
 • Ha mindent megtalált a rendelendő tételek közül, kattintson a “fizetés” gombra. Ezzel megkezdődik a tranzakció véglegesítése.
 • A megrendeléshez nem kell regisztrálni, fontos viszont rögzíteni a szállítási és a számlázási címet, adatokat
 • Végül kiválaszthatja a fizetés módját és befejezheti a vásárlást. Ha ez megtörtént, visszaigazolást kap megrendeléséről e-mailben, melyben az összes további teendő, tudnivaló szerepel majd.
Gyártás:

Minden a BrigitteHome választékában szereplő termék egyedi, manufakturális munka, az esetek nagy részében a megrendelés után kerül gyártásba. Csak nagyon kevés, kisebb termékből van raktárkészletünk. A munka hozzávetőlegesen 30-45 napot vesz igénybe. A szállítást emiatt maximum 45 napos határidővel tudjuk vállalni.

Fontos tudni, hogy 200 000 forint feletti megrendelések esetében a gyártást az 50 százalékos előleg beérkezése után kezdjük csak meg.

Számlázás:

A számlát alapesetben a csomagban küldjük. Amennyiben ez nem felel meg, kérjük megrendeléskor a “megjegyzés” rovatban feltétlenül jelezze.

Elállás:

Minden termékünkre száz százalék pénz visszafizetési garanciát vállalunk. A 14 napon belül, sérülésmentesen visszaküldött tételeteket visszavesszük, vagy kicseréljük. A vételárat a visszaérkezés napjától számított 30 napon belül térítjük vissza. A visszaküldés postai, vagy egyéb szállítási költségei a vásárlót terhelik. Az elállás csak sérülésmentes, bontatlan, eredeti csomagolásában található termékre érvényes.

Érdemes azonban odafigyelni arra, hogy a gyártás megkezdése és az előleg kifizetése után, de még a szállítás megkezdése előtt a lemondás nem díjmentes. Ebben az esetben az áru értékének 20 százalékát tartjuk vissza elállási díjként (lásd ÁSZF).

Nem illeti meg az elállási jog abban az esetben sem a vásárlót, amennyiben a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő általa szabott igények szerint, egyedi megrendelés alapján lett legyártva.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Ha postai úton, jelezné a szándékát a postára adás időpontját vesszük figyelembe (kizárólag abban az esetben, ha igazolni tudja a postára adás dátumát, vagyis ajánlott küldeményként adta fel a levelet). A visszaküldés költségei a törvény alapján a vásárlót terhelik, utánvéttel küldött termékeket nem áll módunkban átvenni.