Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
Felhasználás helye
Ár
Tipus
 • Virág díszítő elem

  Nem Virág Elvtrársról a Tanú című filmből, hanem magáról a virágdíszes ornamentikájáról kapta a nevét ez az egyszerűségében is roppant dekoratív díszítőelem. A körbe fogalmazott kőkép egymagában is feldobhatja a “Római”, a “Grafit” vagy az “Antik mészkő” burkolatokat, de felhasználásának csak a fantázia szab határt. 3 cm vastag elem, melynek időtállóságát a kézi gyártás mellett a legjobb alapanyagok és a korszerű betontechnológia is garantálja.

  Felhasználás helye ,
  Fogyasztói ár 1 200 Ft
  Súly 2.4 kg
  Méret

  20×20cm

  Vastagság

  3 cm

  Tipus

  Beton

  Stílus

  Rusztikus, Mediterrán

  Szállítási idő

  30-45 nap

  Szín

  bordói vörös, nedvzöld

  1 200 Ft


  Termék megtekintése
 • Gótikus Terrazzó

  Használja a fantáziáját! A “Gótikus” az egyik legfinomabb, leghangulatosabb burkolati elem , amely a középkori katedrálisok nagyszerű pompáját árasztja. Különleges beltéri padlóminta, konyhában, teraszon egyaránt jól mutat, több más elemmel is kompatibilis. A romantikus és különleges látványon túl azonban van még egy hatalmas előnye: a minőségi alapanyag-használat és a speciális, korszerű betontechnológiai eljárás. Igazi időtálló darab, kizárólag hosszú távra.

  Felhasználás helye , , ,
  Fogyasztói ár 3 900 Ft
  Súly 4.6 kg
  Méret

  28×28cm

  Vastagság

  3 cm

  Tipus

  Beton

  Stílus

  Rusztikus

  Szín

  atracit-elefántcsontfehér-reimsi rózsaszín-bordói vörös

  Szállítási idő

  30-45 nap

  3 900 Ft


  Termék megtekintése
 • Kehely díszítőelem

  Az úrvacsorai kehely a protestáns mozgalmak egyik legfőbb jelképe. A szövetség jele, amit Jézus által kötött az Úr az emberiséggel. Az új szövetségé, vagyis az univerzális, mindenkire kiterjedő szereteté. És az egyetemes közösség szimbóluma is egyben – hitre, vallásra való tekintet nélkül – az asztaltársaságé, a barátságé, az emberek közötti szövetségé. A “kehely” kőképe mészkő hatású, nagy kopásállóságú, hiszen időtálló anyagok felhasználásával, korszerű betontechnikával készült. Dísze lehet kül- és Beltéri beton burkolatoknak egyaránt.

  Felhasználás helye , , ,
  Fogyasztói ár 21 800 Ft
  Súly 3 kg
  Méret

  34.5×26,5cm

  Vastagság

  2,5 cm

  Tipus

  Beton

  Stílus

  Rusztikus, Antik

  Szín

  kelheimi mészkő

  Szállítási idő

  30-45 nap

  21 800 Ft


  Termék megtekintése