Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Vitis sarokelem

Latinul vitis, magyarul venyige, vagy csak simán szőlő. Ahogyan kedvenc bortermő gyümölcsünk indái és levelei, pont olyan játékosan kanyarognak a “Vitis” köveinek mintái is. Egyedi keretet adnak szinte bármelyik burkolatnak. Beltéri anyag, de dísze lehet fedett teraszainknak is. Minőségi alapanyagokból, korszerű betontechnológiával készült, igazi időtálló térkő.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 3 900 Ft
Súly 3.4 kg
Méret

2,5×2,5cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus, Toszkán

Szín

antracit-elefántcsontfehér-vitis zöld

Szállítási idő

30-45 nap

3 900 Ft


3 900 Ft

Súly 3.4 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek