Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Villány Terrazzó

Bor, szőlő, szüret, Villány a magyar mediterránum. Az “Oportó” kötésháló kiegészítő eleme, a villányi Bock pincészet padlórendszerén debütált. A négy elemből álló szőlőmintás motívum szüreti hangulatot varázsol a lakásba, de felhasználható a teraszon vagy a hűvös borpincében is. Az “Oportó” kézi munkával, a legkorszerűbb betontechnológia eredményeként, minőségi alapanyagokból született, ami garantálja az extrém időtállóságát is.
4 db ad egy mintát ki.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 49 700 Ft
Súly 4.6 kg
Méret

28×28cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szín

elefántcsontfehér-payne szürke-földzöld-bordói vörös-sárga arany

Szállítási idő

30-45 nap

49 700 Ft


49 700 Ft

Súly 4.6 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek