Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Viktóriánus falburkolat

A viktoriánus-kor, a XIX. század második fele a historizmus, a neo-stílusok korszaka volt szerte a fejlett világban. A “Viktoriánus” burkolat az angol neogótika tapétamintáit követi. Nagyon elegáns fali burkolat ez, amely más hatást vált ki nagyobb és mást kisebb beltéri felületeken. A látvány lenyűgöző, ahogyan kivételes a modern betontechnológia által nyújtott időtállóság is.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 30 900 Ft
Súly 40 kg
Méret

15,4×15,4cm, 18,7×18,7cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, földzöld, nedvzöld, terrakotta árnyalatok, törtfehér, tükízkék

30 900 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek