Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Viktória padlóburkolat

A gótika lóhere motívumos ablakrácsait idézi a “Viktória” padlóburkolat díszítése. Ez a nagy kopásállóságú, bel-és kültérben egyaránt lerakható cementlap több szín kombinációját ötvözi és komoly, rusztikus hálók alapjául szolgálhat. A felületi kiképzés is követi a mintát, mégis jól takarítható a kő, köszönhetően a modern beton nagyszerű tulajdonságainak.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 40 700 Ft
Súly 60 kg
Méret

20×28×36,5cm, 28×28cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus, Toszkán

Szín

terrakotta-mészkő-antracit-elefántcsontfehér-reimsi rózsaszín-bordói vörös

Szállítási idő

30-45 nap

40 700 Ft


40 700 Ft

Súly 60 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek