Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Vegyes falburkolat

A téglát gyakran keverték a régi korokban kővel a rakott falakban. Gyakran másodlagosan felhasználva faragott kövek is a szerkezetbe kerültek, szintén másodlagosan felhasznált, hosszúkás gótikus, vagy rövidebb, barokk téglával keverve. Ezeket az instrumentumokat idézi a vegyes fal, amelyet kül- és beltéri falakra, lábazatokra és kerítésre egyaránt ajánl a gyártó. A sokfajta kő véletlenszerű felhasználásából biztosan egyedi burkolat születik, amit erősít a 100 százalékos kézi előállítás, az időtállóságot pedig a legmodernebb betontechnológia garantálja.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 23 880 Ft
Súly 40 kg
Méret

60 -féle sablonból készül

Vastagság

2-3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán, Provence-i, Toszkán, Antik

Szín

terrakotta-mészkő árnyalatok

Szállítási idő

30-45 nap

23 880 Ft


23 880 Ft

Súly 40 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek