Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Valcum sarokelem

Fenékpuszta régészeti lelőhelyét idézi a “Valcum” fantázianevű, római falburkolat sarokeleme. A Pelso, a mai Balaton partjának legjelentősebb erődjének széthordott kövei másodlagosan Keszthely középkori házaiba is beépültek. A “Valcum” sarokelem kötéshálója 30 különböző sablonnal készül, ami garantálja, hogy egymás mellé, de még egy sorba sem kerül két egyforma kő. Soros, de kevésbé szabályos, mint a kváder, vagy a solva. Az eredeti Valcum-beli kövek pattintott anyagból készültek, ami miatt szabálytalan vastagságúak voltak, rakásuk nagy szaktudást igényelt. A “Valcum”-mal burkolt sarokelem olyan, mintha a rómaiak építették volna évezredekkel ezelőtt. A technológiai tudás, a 100 százalékos kézi készítés és az időtállóság garantált.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 29 900 Ft
Súly 3 kg
Méret

9×29×31cm

Vastagság

2,5-3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán, Provence-i, Toszkán

Szín

sötét mészkő árnyalatok

Szállítási idő

30-45 nap

29 900 Ft


29 900 Ft

Súly 3 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek