Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Szegélykő, 10×40 cm

Elsősorban szegélyelem, de különböző modul-elemekkel variálva rengeteg izgalmas lehetőséget rejt. Akár parkettamintát is ki lehet belőle rakni. Kül- és beltérben egyaránt használható. Enyhén antikolt, terrakotta színben igazi mediterrán hangulatot teremt. Használható teraszra, folyosóra, pincébe. Minőségi alapanyagainak és a speciális, korszerű betontechnológiai eljárásának köszönhetően nagy kopásállóságú, igazi időtálló darab.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 32 200 Ft
Súly 2.2 kg
Méret

10×40cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, kelheimi mészkő, terrakotta

32 200 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek