Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Solva sarokelem

Salvio Mansio volt a neve a limes mentén, a Duna partján elhelyezkedő római településnek, amit ma Esztergomként ismerünk. A környék jellegzetes kőzetei, a homokő és a mészkő ihlették ezt a rusztikus sarokelemet, melyet a Pietra Solva kötéshálóhoz ajánlunk. A homokkővel és a mészkővel szemben a gyártó beton burkolatai garantáltan állják az időjárás viszontagságait, mert 100 százalékban kézzel készülnek a legkorszerűbb alapanyagokból. Az ár per folyóméter.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 27 200 Ft
Súly 2 kg
Méret

9×11×18cm

Vastagság

2,5-3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán, Provence-i, Toszkán

Szín

kelheimi mészkő-travertin-természetes umbra

Szállítási idő

30-45 nap

27 200 Ft


27 200 Ft

Súly 2 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek