Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Sima Decs padlóburkolat

A decsi “skanzen” építése során maga a tervező teremtette meg és használta fel először a hely szelleme által ihletett decsi kötéshálót. Itt fogalmazódott cementbe az új “sárközi” motívum. Egyszerű, mégis dekoratív, rusztikus, mégis sima felületű burkolat, nagy kopásállósággal és színtartással.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 30 200 Ft
Súly 60 kg
Méret

24×24cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Provence-i, Mediterrán

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, kelheimi mészkő, sötét okker, törtfehér

30 200 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek