Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Retro padlóburkolat

A “retro”-ról sokunknak a Kontroll című film világa, a 3-as metró ’70-es évekbeli, egyébként a korszellemnek megfelelő ízléssel kialakított állomásai ugranak be. Pedig ez a szó, ha másként értelmezzük, jelenthet nosztalgiázásra lehetőséget adó időtlenséget is. Ez a 100 százalékban kézzel készült burkolat időtállóan szolgálja Önt és az Önt követő generációkat.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 24 500 Ft
Súly 40 kg
Méret

20×20cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mozaik ,Retro

Szín

antracit-payne szürke

Szállítási idő

30-45 nap

24 500 Ft


24 500 Ft

Súly 40 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek