Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Rabat Terrazzó

Rabat, Marokkó. Az 1001 éjszaka hangulatát idéző márkanév egy rusztikus, kiegyensúlyozottan esztétikus padlóburkolatot kínál, amely akár falra, konyhapultok fölé, fürdőszobákba is tökéletes választás lehet. A minőséget és az időtállóságot a kézi munka, a korszerű betontechnológia és a legjobb alapanyagok felhasználása garantálja.Ár/m2 értendő.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 49 700 Ft
Súly 2 kg
Méret

24×24cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szín

elefántcsontfehér-antracit-kraplakk-oliva

Szállítási idő

30-45 nap

49 700 Ft


49 700 Ft

Súly 2 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek