Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Q10 falburkolat

A Mozaik Q10 beltéri falburkolat igazi kedvenc lehet azoknak, akik kedvelik a finom pasztellt, a rusztikus látványt vagy esetleg a provence-i hangulatot. Kellemes színeivel és matt felületével otthonossá, barátságossá teszi környezetünket.
Hasonló a Mozaik 10 elnevezésű burkolathoz, ám a Q10 már egy simább, könnyebben tisztítható felületet biztosít.
Az egyedi betontechnológia garancia arra, hogy ez a dekoratív mozaik burkolat még sokáig ékesíthesse otthonunkat!

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 30 210 Ft
Súly 20 kg
Méret

10×10cm

Vastagság

1 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rustikus, Mediterrán, Provence-i

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, nápolyi vörös, szürkésbarna, törtfehér, wenge

30 210 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek