Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
A termékek kézi munkával, kemencés égetéssel készülnek, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések, felületi különbözőségek. Erre a lerakáskor a burkolónak fokozottan figyelnie kell. Ez nem hiba, a manufakturális gyártás jele és következménye, ami csak fokozza a felület rusztikus, mediterrán jellegét Fontos a megfelelő fuga-szín kiválasztása, ha nem biztos magában, kérjen tanácsot az brigittehome.hu szakembereitől, mert a rossz fuga-választás komoly mértékben befolyásolhatja a felület esztétikai hatását.
A kerámiafelületek tisztításakor kerülni kell az erős vegyi anyagok használatát, inkább a semleges hatású tisztítószerek használatát javasolja a gyártó. A Pataki Tiles manufaktúra mázatlan termékeit (fjord- és cottage-termékcsalád) égetés után “gyárilag” felületkezeléssel látják el. Ezeken, főleg, ha kültérre, vagy vizes helyiségbe kerülnek, két évente érdemes áttetsző, kőviaszos felülettisztítást, impregnálást végezni. A falon, vagy dekoreelemként használt mázatlan burkolatok esetében ezt az eljárást elegendő öt évente elvégezni. A mázas kerámiaburkolatokat egyáltalán nem kell impregnálni. A gyártó a Mapei impregnálóit ragasztóit és más segédanyagait ajánlja termékeihez.

Provance pálcikaszegő

Egyedivé, kortalanul elegánssá teheti környezetét ezzel az egyszerű, mégis dekoratív elemmel. Felhasználásának csak a fantázia szab határt. Bármilyen függőleges falfelületét feldobhatja vele, használható osztó-frízként, mennyezeti stukkóelemként, párkányok alátámasztására. Igazi presztízs darab, ami biztosan nem jön szembe egyetlen ismerős otthonában sem. Erről a rendelhető színárnyalatok sokasága is gondoskodk.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 381 Ft
Súly 0.1 kg
Méret

10×1 cm

Vastagság

8 mm

Tipus

Kerámia

Stílus

Mediterrán, Rusztikus, Provance-i

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

arany, ég kék, fű zöld, méreg zöld, mustár sárga, sárgás zöld, sötét türkiz, supernova, törtfehér, világos kék, világos türkiz, vörös

381 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek