Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Pince Síp padlóburkolat

Ki mondta, hogy a beton szürke és ormótlan? A Brigitte Home egyedi burkolatai formájukban és színeikben is változatosak, pedig ezek is “csak” betontechnológiával készültek. A „Pince Síp” korszerű alapanyagának köszönhetően időt álló, kül- és beltérben is használható. Kiváló választás teraszra, előtérbe, télikertbe, konyhába, sőt akár pincébe is. Natúr színei nyugalmat, harmóniát sugároznak, segítenek megteremteni az otthonos, meghitt környezetet stresszes, rohanó világunkban.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 26 200 Ft
Súly 60 kg
Méret

10×27cm, 28×28×38,5cm, 28×28×40,5cm, 9,5×19,5cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

terrakotta-mészkő árnyalatok

26 200 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek