Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Oportó padlóburkolat

Az oportó, más néven portuguiser ugyan viszonylag új fajta a villányi borvidéken, csak a ’60-as évek végén telepítették, mára mégis ikonikussá vált. Könnyedségével, gyümölcsösségével, mélyvörös színével a nyár esti beszélgetések elmaradhatatlan kísérője. Az “Oportó” kötéshálóját ez a hangulat ihlette. Teraszok, konyhák, étkezők pincék burkolata ez, hiszen a szőlő-motívum a gasztronómiára utal, amellett, hogy a magyar mediterrán hangulatát árasztja. Az időtálló burkolatok 100 százalékban kézzel, a legmélyebb betontechnológiai tudás birtokában születnek.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 40 500 Ft
Súly 60 kg
Méret

20×28×36,5cm, 28×28cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus, Toszkán

Szín

terrakotta árnyalatok-elefántcsontfehér-payne szürke-földzöld-bordói vörös-sárga arany

Szállítási idő

30-45 nap

40 500 Ft


40 500 Ft

Súly 60 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek