Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Normand padlóburkolat

Egy hangulatos normandiai ebédlő egy vidéki házban, nagy tölgyfaasztallal, ahol esténkét összegyűlik a család, a barátok. Egy üveg calvados, finom sajtok, könnyű beszélgetések. Ezt idézi a “Normand” burkolat, vagy bármi mást, amit belegondol, hiszen ezt a formavilágot használták a perzsák, a mórok, sőt a középkori Európában is “elfért” volna. A rusztikus hangulat tehát garantált, legyen szó konyháról, étkezőről, nappaliról vagy fürdőszobáról, ahogyan garantált a kopásállóság és a színtartóság is.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 32 200 Ft
Súly 40 kg
Méret

23,5×19,5 cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

keszthelyi homokkő, terrakotta árnyalatok, travertin

32 200 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek