Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Mozaik 10 falburkolat

Antikolt kőcsempe burkolat, mely tágítja a kisebb és díszíti a nagyobb tereket, rakható diagonálban is, tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez. Konyhába, fürdőszobába, folyosóra egyaránt jó választás. Csak beltérben és elsősorban falra ajánlott. Natúr színeivel igazán szellőssé, tágassá varázsolja a teret. Száz százalékig kézi munka, modern betontechnológia, nagy kopásállóság, garantáltan hosszú élettartam.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 18 000 Ft
Súly 23 kg
Méret

10×10cm

Vastagság

1,3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, törtfehér, világos mészkő árnyalatok

18 000 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek