Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Mór Levél díszítő elem

]A granadai Alhambra, az európai muszlim világ fővárosának csodás középkori erődje ihlette ezt az egyedi falburkolatot. A beltéri termékcsalád modern és rusztikus környezetben is időtálló, egyedi hangulatú enteriőrt teremt. Elhozza otthonunkba az ezeregy éjszaka világát.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 400 Ft
Súly 0.7 kg
Méret

14,5×14,5cm

Vastagság

1,8 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mór, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

antracit, bordói vörös, elefántcsontfehér, kobalt, törtfehér

400 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek