Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Méhsejt burkolat

Egy igazi univerzális motívum, melyet szinte minden korban megtalálhatunk, a középkortól egészen napjainkig. A „Méhsejt” az egyik legnépszerűbb mintázat, egy örök kedvenc, melyet a színekkel lehet igazán feldobni. Falra vagy padlóra rakható burkolat nem csak beltérben tökéletes választás, jól érvényesül fedett teraszokon is.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 30 900 Ft
Súly 33 kg
Méret

Csúcsok közti távolság: 18cm, Oldalak távolsága: 15,7 cm

Vastagság

1,8 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

közepes mészkő árnyalatok, terrakotta árnyalatok, világos mészkő árnyalatok

30 900 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek