Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Mediterrán padlóburkolat

A rafinált kötéshálót úgynevezett “szem” motívumokkal egészíti ki, teszi még izgalmasabbá ez az anyagában és felületében is tőről metszett rusztikus, mediterrán burkolati háló-megoldás. A dél-olasz vagy dalmát hangulat garantált, ahogyan a nagy kopásállóság és a színtartósság is.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 24 320 Ft
Súly 60 kg
Méret

18×13×13cm, 20×28×36,5

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szín

terrakotta árnyalatok

Szállítási idő

30-45 nap

24 320 Ft


24 320 Ft

Súly 60 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek