Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Mecsek padlóburkolat

Pécs és a Mecsek déli lejtői, a magyar mediterránum és a németes szabályosság ötvöződik ebben az “echte-tüke” kötéshálóban. Egyszerre antik és modern, geometrikus formák, rusztikus felület. Használható kül- és beltérben egyaránt. Sorosan és raszter kötésben is rakható, de használható fedkőnek és lábazatnak is. Természetesen kézzel készül, a legjobb, legkorszerűbb anyagokból, a legprecízebb szaktudással.

Felhasználás helye , , , , ,
Fogyasztói ár 21 700 Ft
Súly 60 kg
Méret

38×75cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Provence-i

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

beige, travertin

21 700 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek