Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Kváder burkolat

A “kváder” a történelmi épületek esetében a szabályos formájúra faragott építőkövet jelenti. Furcsán hangzik, pedig a középkorban a legtöbb esetben még a nemesi várak, a városok polgári házai, sőt még a fontosabb templomok is nagyrészt faragatlan terméskőből épültek, kváder csak a nyílászárókhoz és az épület sarkaira vagy áthidaló elemeire került. Persze voltak tisztán kváderből emelt házak már az ókorban is. Az itt látható kváder- háló ilyen, tisztán faragott, de különböző méretű kövekből készült burkolatot modellez, alkalmazható falon, lábazaton, padlón, kül- és beltérben egyaránt. Ami garantált a magas esztétikai értéken túl, az időtállóság és a kézi munkából adódó páratlanság. Nincs két egyforma kváderháló!

Felhasználás helye , , , , , ,
Fogyasztói ár 30 210 Ft
Súly 40 kg
Méret

20,5cm magas, szélesség 6 különböző méretben

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Mediterrán

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

bordói vörös, kelheimi mészkő, keszthelyi homokkő, siena, törtfehér, travertin

30 210 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek