Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Kolostor padlóburkolat

Egy középkori kolostor kerengőjét idézi ez a különleges mintázatú kötésháló. A lapok 2 cm vastagok, ezért – igaz nem csak fedett kerengőkbe – de fedett teraszokra és beltéri felhasználásra ajánljuk. Persze nem kell komolyan venni a “kolostor” szót, a hangulatot nevezhetjük simán rusztikusnak is, az élmény pedig profán, nem egyházi. Folyosók, konyhák, fürdőszobák korszerű, nagy kopásállóságú, ezért örök életre, sőt azon is túlra szóló anyaga.

Felhasználás helye , , , , ,
Fogyasztói ár 31 000 Ft
Súly 40 kg
Méret

11×11cm, 20,5×20,5cm

Vastagság

1,8 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér-permanent zöld, elefántcsontfehér-sárga anyag, elefántcsontfehér-vörös agyag, homokkő-permanent zöld, homokkő-sárga anyag, homokkő-vörös agyag, törtfehér-permanent zöld, törtfehér-sárga anyag, törtfehér-törtfehér-vörös agyag

31 000 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek