Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Kehely díszítőelem

Az úrvacsorai kehely a protestáns mozgalmak egyik legfőbb jelképe. A szövetség jele, amit Jézus által kötött az Úr az emberiséggel. Az új szövetségé, vagyis az univerzális, mindenkire kiterjedő szereteté. És az egyetemes közösség szimbóluma is egyben – hitre, vallásra való tekintet nélkül – az asztaltársaságé, a barátságé, az emberek közötti szövetségé. A “kehely” kőképe mészkő hatású, nagy kopásállóságú, hiszen időtálló anyagok felhasználásával, korszerű betontechnikával készült. Dísze lehet kül- és Beltéri beton burkolatoknak egyaránt.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 21 800 Ft
Súly 3 kg
Méret

34.5×26,5cm

Vastagság

2,5 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus, Antik

Szín

kelheimi mészkő

Szállítási idő

30-45 nap

21 800 Ft


21 800 Ft

Súly 3 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek