Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Karoling padlóburkolat

Nagy Károly volt az első, aki megpróbálta újraegyesíteni a széthullott Nyugat-Római Birodalmat, a művészetben pedig az ő aacheni palotaegyüttesében próbálták meg újraéleszteni az antikvitást. Ez a pre-romantika nagy építészeti korszaka és innen származik a Brigitte Home kül- és beltérben egyaránt használható, rusztikus burkolatának fantázianeve is. A Karoling-kor óta 1300 év telt el, a kőburkolatok ma is használhatók, a Brigitte Home- nál vásárolható kövek kopásállósága pedig meghaladja a természetes kövek többségét is. Ez a korszerű betontechnológia, a kézimunka és a nagy szakmai tudás…

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 34 900 Ft
Súly 60 kg
Méret

40×40cm, 8×8cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Ruszikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

oliva-törtfehér-antracit, terrakotta árnyalatok-törtfehér-antracit, travertin-törtfehér-antracit

34 900 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek