Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Káró padlóburkolat

Elegáns mintázat, akár az “Elite” termékcsaládnál, rusztikus felületi kialakítással vegyítve. A “Káró” minta Párizs hangulatát idézi, a durvább felületi kialakítás a mediterrán melegségét csempészi otthonunkba. A háló ennek ellenére elegáns és letisztult, akár az “Elite”, a kastélyok, nagypolgári otthonok világát hozza el a mai korba, modern anyagokból, a legnagyobb szaktudással, kézzel készítve.

Felhasználás helye , , , , ,
Fogyasztói ár 30 210 Ft
Súly 60 kg
Méret

2,5×2,5cm, 5×5cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

travertin-földzöld, travertin-nyerstégla, travertin-ultramarin, világos mészkő árnyalatok-földzöld, világos mészkő árnyalatok-nyerstégla, világos mészkő árnyalatok-ultramarin

30 210 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek