Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Kankalin Terrazzó

Világos alapon vöröses geometriai minták, virágornamentika. A Magyarországon is honos kankalinfajták a népművészet világát idézik, elegáns, kortalannak tűnő, mégis rusztikus burkolatainkon. Ezek a terrazzók beltéri használatra készültek, padlóra, falra, magukban vagy más, egyszerűbb burkolatok kiegészítésére. Időtállóságukat a kézi munka, a korszerű betontechnológia és a legjobb alapanyagok használata garantálja. Ár/m2.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 49 700 Ft
Súly 2 kg
Méret

24×24cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szín

elefántcsontfehér-oliva-égetett umbra

Szállítási idő

30-45 nap

49 700 Ft


49 700 Ft

Súly 2 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek