Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Joan burkolat

A mór stílus ma is reneszánszát éli, akár az előző századelőn, a szecesszióban, amikor cementlapok millióit használták fel a magyar nagyvárosok köz- és magánépületeiben, bérpalotáiban. A “Joan” mintája is ibériai ihletésű, a stílus ötvözi az európai gótika, a közel- és a távol-kelet hagyományait, motívumkincsét, ettől különleges. A 100-120 éves cementlapok még ma is jól szolgálnak a Pesti bérpalotákban, sőt az ásatásokon talált római terrazzók is egyben kerülnek elő és higgyék el, azóta a betontechnológia hatalmasat fejlődött. Ezek a kövek, generációk sorának készülnek, Ön most lerakhatja az alapokat.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 49 700 Ft
Súly 60 kg
Méret

24,3×24,3cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mór

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

barnás -fehér, kék-fehér, sárgás-fekete

49 700 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek