Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Granada padlóburkolat

Kaszr al-Hamra, vörös erőd, az európai kultúra egykori muszlim fellegvára, majd egy világbirodalom központja, a dél-spanyolországi Granadában. A mór uralkodók csodás erődje az európai arab építészet gyöngyszeme, a mozaikok, kőcsipkék palotája. Ezt a csodát hozza el otthonunkba, korszerűbb, de nem kevésbé időtálló betonalapanyagokból a Granada termékcsalád. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható, nagy kopásállóságú, egyedi burkolatok ezek, a kézi gyártás egyediségének minden előnyével, legyen akár modern, akár rusztikus a környezet.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 35 000 Ft
Súly 60 kg
Méret

24×24cm, 5×5×6,5cm, 7×7cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szín

kelheimi mészkő-elefántcsontfehér-ultramarin

Szállítási idő

30-45 nap

35 000 Ft


35 000 Ft

Súly 60 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek