Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Grafit Modul padlóburkolat

Teljesen kőhatású, szabadon variálható burkolat, lehet soros, diagonál vagy római kötésben is használni. Eredetileg padlóburkolatnak készült, de használható falra és kültérre is. Erkélyre, teraszra, télikertbe, folyosóra, konyhába, de akár fürdőszobába is komponálható, a rusztikus, mediterrán hangulat garantált általa. Könnyen takarítható, praktikus, mégis elegáns. És időtálló, köszönhetően a kézi gyártásnak és a legkorszerűbb betontechnológia alkalmazásának.

Felhasználás helye , , , ,
Fogyasztói ár 30 200 Ft
Súly 60 kg
Méret

9 féle sablon a legkisebb 10×20cm a legnagyobb 50×70cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

antracit, közepes mészkő árnyalatok, világos mészkő árnyalatok

30 200 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek