Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Gótikus sarokelem

Vékony és hosszú. Ez a két legfőbb jellemzője a középkor óta használt, úgynevezett gótikus téglának. A klasszikus, égetett agyaggal szemben azonban ez a korszerű beton, miközben esztétikailag ugyanazt adja, sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. Elsősorban a Pietra Gótikus kötéshálóhoz ajánljuk. Ár/db, kb.16-17 db 1 Fm.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 2 500 Ft
Súly 1 kg
Méret

12×25cm

Vastagság

2-2,5 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

bristol szín árnyalatok, nyers tégla szín árnyalatok, stonecolour

2 500 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek