Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Emma padlóburkolat

Emma, a négyévesforma kislány kockáról-kockára ugrál, de vonalra lépni tilos – kiabálja. A tervező tündéri keresztlánya ihlette ezt a burkolatot. Ez a kötésháló kifejezetten rusztikus hatást kelt, a mintás és sima elemek váltakozása adja a varázsát. Stílusgyakorlat a mórtól a mediterránig. És persze a megszokott minőség, extrém kopásállóság és színtartás.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 31 000 Ft
Súly 40 kg
Méret

14,5×14,5cm, 20,5×20,5cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér, grafit-törtfehér, krémfehér, manhattan, söttői mészkő

31 000 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek