Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
A termékek kézi munkával, kemencés égetéssel készülnek, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések, felületi különbözőségek. Erre a lerakáskor a burkolónak fokozottan figyelnie kell. Ez nem hiba, a manufakturális gyártás jele és következménye, ami csak fokozza a felület rusztikus, mediterrán jellegét Fontos a megfelelő fuga-szín kiválasztása, ha nem biztos magában, kérjen tanácsot az brigittehome.hu szakembereitől, mert a rossz fuga-választás komoly mértékben befolyásolhatja a felület esztétikai hatását.
A kerámiafelületek tisztításakor kerülni kell az erős vegyi anyagok használatát, inkább a semleges hatású tisztítószerek használatát javasolja a gyártó. A Pataki Tiles manufaktúra mázatlan termékeit (fjord- és cottage-termékcsalád) égetés után “gyárilag” felületkezeléssel látják el. Ezeken, főleg, ha kültérre, vagy vizes helyiségbe kerülnek, két évente érdemes áttetsző, kőviaszos felülettisztítást, impregnálást végezni. A falon, vagy dekoreelemként használt mázatlan burkolatok esetében ezt az eljárást elegendő öt évente elvégezni. A mázas kerámiaburkolatokat egyáltalán nem kell impregnálni. A gyártó a Mapei impregnálóit ragasztóit és más segédanyagait ajánlja termékeihez.

Élet fája szegélyelem

Méltóképpen zárja a burkolt felületeket ez a mázas szegélyelem. Ha padlót díszít a kerámia, a fal kívánja a használatát, de feltehető frízként is, akár kerámiával burkolt felületek díszítésére. Rusztikus, prémium hatást kölcsönöz a környezetének.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 1 015 Ft
Súly 1 kg
Méret

7,5×15 cm

Vastagság

1,5 cm

Tipus

Kerámia

Stílus

Mediterrán, Rusztikus, Provance-i

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

barna, terrakotta, törtfehér

1 015 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek