Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
A termékek kézi munkával, kemencés égetéssel készülnek, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések, felületi különbözőségek. Erre a lerakáskor a burkolónak fokozottan figyelnie kell. Ez nem hiba, a manufakturális gyártás jele és következménye, ami csak fokozza a felület rusztikus, mediterrán jellegét Fontos a megfelelő fuga-szín kiválasztása, ha nem biztos magában, kérjen tanácsot az brigittehome.hu szakembereitől, mert a rossz fuga-választás komoly mértékben befolyásolhatja a felület esztétikai hatását.
A kerámiafelületek tisztításakor kerülni kell az erős vegyi anyagok használatát, inkább a semleges hatású tisztítószerek használatát javasolja a gyártó. A Pataki Tiles manufaktúra mázatlan termékeit (fjord- és cottage-termékcsalád) égetés után “gyárilag” felületkezeléssel látják el. Ezeken, főleg, ha kültérre, vagy vizes helyiségbe kerülnek, két évente érdemes áttetsző, kőviaszos felülettisztítást, impregnálást végezni. A falon, vagy dekoreelemként használt mázatlan burkolatok esetében ezt az eljárást elegendő öt évente elvégezni. A mázas kerámiaburkolatokat egyáltalán nem kell impregnálni. A gyártó a Mapei impregnálóit ragasztóit és más segédanyagait ajánlja termékeihez.

Cottage Pastoral kerámia burkolat

Természetes, mázatlan, viaszolt terrakotta burkolat az angol vidék hangulatában, középkori hatást keltő növényornamensekkel kombinálva. Mintha egy York-párti család gótikus várkastélyában járnánk valamikor a Rózsák háborúja idején. Esetleg egy brit kolostor kerengőjében… A hangulat megismételhetetlen. Ősi kerámiatechnikai eljárással készül. Kül- és beltérben egyaránt felhasználható csak a gyártó által előírt impregnálásra érdemes odafigyelni. Egy négyzetméter tíz darab mintás csempét tartalmaz.2 m2-nél kisebb mennyiség rendelése esetén a listaár 25%-át számítjuk fel. 2 és 3 m2 közötti mennyiség rendelése esetén a listaár, plusz 10 % fizetendő.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 23 825 Ft30 000 Ft
Súly 32 kg
Méret

15×15 cm

Vastagság

1 cm

Tipus

Kerámia

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

dohány, dohány viaszolt, színezett viaszolt

23 825 Ft30 000 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek