Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
A termékek kézi munkával, kemencés égetéssel készülnek, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések, felületi különbözőségek. Erre a lerakáskor a burkolónak fokozottan figyelnie kell. Ez nem hiba, a manufakturális gyártás jele és következménye, ami csak fokozza a felület rusztikus, mediterrán jellegét Fontos a megfelelő fuga-szín kiválasztása, ha nem biztos magában, kérjen tanácsot az brigittehome.hu szakembereitől, mert a rossz fuga-választás komoly mértékben befolyásolhatja a felület esztétikai hatását.
A kerámiafelületek tisztításakor kerülni kell az erős vegyi anyagok használatát, inkább a semleges hatású tisztítószerek használatát javasolja a gyártó. A Pataki Tiles manufaktúra mázatlan termékeit (fjord- és cottage-termékcsalád) égetés után “gyárilag” felületkezeléssel látják el. Ezeken, főleg, ha kültérre, vagy vizes helyiségbe kerülnek, két évente érdemes áttetsző, kőviaszos felülettisztítást, impregnálást végezni. A falon, vagy dekoreelemként használt mázatlan burkolatok esetében ezt az eljárást elegendő öt évente elvégezni. A mázas kerámiaburkolatokat egyáltalán nem kell impregnálni. A gyártó a Mapei impregnálóit ragasztóit és más segédanyagait ajánlja termékeihez.

Cottage parketta kerámia burkolat

Természetes, mázatlan, viaszolt terrakotta burkolat, rafinált, parketta hálót alkotó elemekből, kis kockákból és nyújtott hatszögekből, az angol vidék hangulatában. Ősi kerámiatechnikai eljárással készül. Rusztikus, mert nincs két egyforma szín és felület, minden darab más és más. Máshogy ég ki egy-egy elem a kemence közepén, máshogy a szélső sorban. Lehet színezett-viaszolt is a burkolat, ami az árnyalatok végeláthatatlan sorát adja a felületnek. Kül- és beltérben, falon vagy padlón, esetleg dekorelemnként egyaránt felhasználható. Kültérre inkább a Cottage natúr változata ajánlott, amit a gyártó által előírt impregnáló szerrel érdemes kezelni az időtállóság érdekében.2 m2-nél kisebb mennyiség rendelése esetén a listaár 25%-át számítjuk fel. 2 és 3 m2 közötti mennyiség rendelése esetén a listaár, plusz 10 % fizetendő.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 10 160 Ft19 500 Ft
Súly 32 kg
Méret

26×10×16 cm, 7,5×7,5 cm

Vastagság

1 cm

Tipus

Kerámia

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

dohány, dohány viaszolt, színezett viaszolt

10 160 Ft19 500 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek