Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
A termékek kézi munkával, kemencés égetéssel készülnek, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli eltérések, felületi különbözőségek. Erre a lerakáskor a burkolónak fokozottan figyelnie kell. Ez nem hiba, a manufakturális gyártás jele és következménye, ami csak fokozza a felület rusztikus, mediterrán jellegét Fontos a megfelelő fuga-szín kiválasztása, ha nem biztos magában, kérjen tanácsot az brigittehome.hu szakembereitől, mert a rossz fuga-választás komoly mértékben befolyásolhatja a felület esztétikai hatását.
A kerámiafelületek tisztításakor kerülni kell az erős vegyi anyagok használatát, inkább a semleges hatású tisztítószerek használatát javasolja a gyártó. A Pataki Tiles manufaktúra mázatlan termékeit (fjord- és cottage-termékcsalád) égetés után “gyárilag” felületkezeléssel látják el. Ezeken, főleg, ha kültérre, vagy vizes helyiségbe kerülnek, két évente érdemes áttetsző, kőviaszos felülettisztítást, impregnálást végezni. A falon, vagy dekoreelemként használt mázatlan burkolatok esetében ezt az eljárást elegendő öt évente elvégezni. A mázas kerámiaburkolatokat egyáltalán nem kell impregnálni. A gyártó a Mapei impregnálóit ragasztóit és más segédanyagait ajánlja termékeihez.

Cottage mintás sgrafitto mido kerámia burkolat

Ha innen nézzük mintás méhsejtek egymásra vetítése, ha onnan, négyzetek és nyújtott hatszögek szabályos sormintája. Akár egy reneszánsz ház sgrafittós homlokzatán, a lényeg a játék, a szem megdolgoztatása, amit még fokoz, hogy a négyzetes elemek anyagukban mintázottak. Nagyon izgalmas, rusztikus kötéshálót ad ez a természetes, mázatlan, viaszolt burkolat.2 m2-nél kisebb mennyiség rendelése esetén a listaár 25%-át számítjuk fel. 2 és 3 m2 közötti mennyiség rendelése esetén a listaár, plusz 10 % fizetendő.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 63 500 Ft
Súly 32 kg
Méret

12×12 cm, 7,5×7,5 cm

Vastagság

1 cm

Tipus

Kerámia

Stílus

Mediterrán, Rusztikus

Szín

dohány

Szállítási idő

30-45 nap

63 500 Ft


63 500 Ft

Súly 32 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek