Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Café padlóburkolat

“Egy jó fekete, egy nagy kávéházban” – egykor Budapest idegenforgalmi mottója is lehetett volna ez a mondat. A kávézás ugyanis nálunk mindig több volt, mint felfrissülés, vagy szükséges koffein bevitel. A közösségi életet, az intellektuális feltöltődést jelentette. Ezt az üzenetet hordozza a modern, szaténos felületű, de a hagyományos cementlapokat idéző mintázatú, kávéhab-színű burkolat. Ahol ez díszíti a teret, ott biztosan feltöltődünk energiával, akár egy jó fekete után, vastag habbal a tetején…

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 49 700 Ft
Súly 60 kg
Méret

28×28cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Mediterrán, Mór

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

elefántcsontfehér-égetett umbra-siena-nápolyi vörös, elefántcsontfehér-nápolyi vörös, elefántcsontfehér-nápolyi vörös-cabernet-közép padlizsán

49 700 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek