Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Barokk tégla falburkolat

Eszterházy-téglának is nevezik a gótikusnál rövidebb, magasabb, tipikusan a barokk kortól, vagyis a XVI. század második felétől égetett téglatípust. A Brigitte Home kültéri falburkolata ezt az anyagot utánozza, annak rossz tulajdonságai nélkül. A korszerű beton ugyanis sokkal jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 23 880 Ft
Súly 35 kg
Méret

7×29cm

Vastagság

2,5 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

bristol szín árnyalatok, nyers tégla szín árnyalatok, stonecolour

23 880 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek