Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Barokk sarokelem

A barokk téglaszeletek kiegészítő eleme ez a látványos sarokelem. Oszlopok, sarkok burkolásához nélkülözhetetlen. Természetesen, mivel ez a darab is a legmodernebb betontechnológiával készült, bírja az időjárás viszontagságait. Segítségével tényleg a legjobb “tégla”-falak építhetők. Ár/db, 12-13 db egy Fm.

Felhasználás helye , ,
Fogyasztói ár 2 041 Ft
Súly 1 kg
Méret

12×25cm

Vastagság

2,5 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szállítási idő

30-45 nap

Szín

bristol szín árnyalatok, nyers tégla szín árnyalatok, stonecolour

2 041 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek