Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Art Deco Parketta burkolat

Az art deco az extravagancia, a letisztult elegancia, a luxus és a fényűzés stílusa. A ’20-as évek Párizsát, New York-ját idézi ez az egyszerű, átlátható, letisztult burkolat. Kopásállósága, színtartása hatalmas jövőt jósol annak a helyiségnek, ahol felhasználják, hogy akár az elmúlt századelő luxusotthonaiban, 100 év múlva önnél is ugyanolyan szaténos eleganciával ragyogjon, mint amikor lerakatja.

Felhasználás helye , , ,
Fogyasztói ár 24 000 Ft
Súly 40 kg
Méret

5×25cm

Vastagság

2 cm

Tipus

Beton

Stílus

Modern, Retro

Szín

törtfehér,elefántcsontfehér,reimsi rózsaszín,wenge

Szállítási idő

30-45 nap

24 000 Ft


Valásztás törlése


Mapei


Kapcsolódó termékek