Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Az Otti burkolatok kézi munkával, darabonként, öntési eljárással készülnek, ezért a lapok között színárnyalatbeli és mm-es méretbeli eltérések is lehetnek. Ez nem hiba, ettől lesz rusztikus, megismételhetetlenül egyedi egy-egy kötésháló, akár a természetes kőnél, melynél szintén nincs két egyforma darab. A beton, ebben az esetben nagy keménységű kvarc-terméket jelent, amely a legtöbb természetes kőnél jobb tulajdonsággal rendelkezik mind kopásállóságát, mind takaríthatóságát, lerakhatóságát tekintve. A színes lapok esetén a felső, kopóréteg több centiméter vastagon, anyagában színezett. Ez biztosítja az extrém időtállóságot.

Ahogyan a természetes köveket, a betonlapokat is impregnálni kell. A felületkezelés megóvja a burkolatot kültérben az időjárás viszontagságaitól, beltérben az egyéb fizikai behatásoktól is. A szemcsés szerkezetű anyag az impregnálószert mélyen magába ereszti, ezért ez egy tartós megoldás, de időről időre (használattól függően) meg kell ismételni.

Fontos, hogy a felület – hasonlóan a természetes kövekhez és más betonelemekhez – nem tisztítható savas kémhatású tisztítószerekkel, a lúgos és a semleges anyagok viszont alkalmasak a takarítására.

Abbey díszítőelem

Mindenkiből előtörhet a benne rejlő kreatív szakember! A “Terrakotta” burkolattal ugyanis megsokszorozódnak a lakásdekorációs lehetőségek. Használható önmagában, vagy mintás padlóburkolatként. Színének köszönhetően igazi mediterrán hangulatot kölcsönöz. Használható beltérre vagy fedett teraszra is. Az Abbey fantázianévre hallgató kiegészítő a korszerű betontechnológiai eljárásnak köszönhetően időtálló dekoráció, hosszútávra készül.

Felhasználás helye ,
Fogyasztói ár 30 900 Ft
Súly 2.3 kg
Méret

19,5×19,5cm

Vastagság

3 cm

Tipus

Beton

Stílus

Rusztikus

Szín

terrakotta árnyalatok

Szállítási idő

30-45 nap

30 900 Ft


30 900 Ft

Súly 2.3 kg


Mapei


Kapcsolódó termékek