Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Rólunk

Brigitta és László. A testvérpár 2015-ben döntött úgy, hogy közös céget alapít. Brigitta a médiában, László külföldön, a vendéglátásban kereste több mint tíz évig a kenyerét. Az eltelt hosszú idő alatt ritkán találkoztak.

Az ötlet, hogy belevágjanak szinte magától jött. Egy régi jó barát, az Otti Manufactura vezetője szükségét látta egy internetes bolt létrehozásának. A testvérpár gyorsan döntött, és korábbi állásukat feladva, belevágtak az új feladatba. Brigittát évek óta vonzotta és érdekelte a lakberendezés, Lászlót pedig a kereskedelem és a design. Már a cég alapításakor elhatározták, hogy a beton burkolatokon kívül többféle, kézzel gyártott, vagy manufakturális terméket is beillesztenek a szortimentbe, az egyetlen szempont a minőség lesz.

A magyar belsőépítészetben – ahogyan világszerte – egyre nagyobb a kereslet az egyedi, régi technológiákat újraélesztő, kézzel készült, prémium termékek iránt.
A brigittehome.hu elsődleges célja, hogy ezeket a gyártókat összegyűjtse, majd komplett lakberendezési szolgáltatást nyújtva, eljuttassa a vásárlókhoz az egyedi és minőségi burkolatokat, bútorokat, lámpákat és az egyszerű használati tárgyak széles választékát.