Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft

Állólámpa a százéves coca-cola kontúrpalackból, gyűrű, tengerparton talált sórágta fémdarabból, kerékpártartó lomtalanított magasugró mércéből. Pataki Dávid fémműves formatervező alkotási közül néhány a legjobb magyar fiatal designerek kiállításán is részt vett.

A Moholy-Nagy Képzőművészeti Egyetemen diplomázott, Kozma Lajos kézműves iparművészeti ösztöndíjas fiatal 2010 – ben, saját formatervező stúdiót alapított. Egy holland művészeti egyetemen eltöltött fél esztendő hatására egyre inkább a természetes fa anyagok felé fordult.

Kezdetben bútorokat tervezett később már a kivitelezésükben is részt vett. Kedvencei a kemény fák, az akác, a kőris, a tölgy. Műhelyében megrendelésre egyedi bútorokat gyárt. Tervezett és kivitelezett konyhákat már Magyarországon és Belgiumban is.

Mindeközben lámpák iránti szenvedélye sem húnyt ki. Pataki Dávid saját manufaktúrájában modern világítótesteket is készít, polipropilén fóliából, kézzel hajtogatva. A különleges technológiát saját maga kísérletezte ki. Lámpái egyedi hangulatot, különleges fényeket adnak egy-egy enteriőrnek.