Az Ön kosara üres.
Kosár Fizetés
Részösszeg: Ft
3
8

Ami pedig a technikai jellemzőkön kívül szintén nagyon fontos, az egyedi sablonozási eljárás a betont luxustermékké szemet gyönyörködtető burkolattá varázsolja, ami egy életen át, sőt még azon is túl szolgálja tulajdonosát.

A modern elvárásokhoz nem lett volna elég az afféle garázs-barkács cement-öntögetés. Az új betontermék a legjobb alapanyagokból készült, kemény, színtartó, extrém módon kopásálló, mégis ezernyiféleképp variálható, csak kézzel gyártható és öntömörödő.

2

Egy, a szilikon-sablonozásra épülő találmány, egyedivé, megismételhetetlenné tette az addig csak a masszívitásáról híres modern betont. A végeredmény rokon minden eddig használt műkővel, terrazzóval és cementlappal mégis eltér tőlük. Felhasználja a történelmi tapasztalatokat, időtálló, mégis modern high-end anyag.

A székesfehérvári üzemben, mára közel 50 fős csapat készít egyedi, rusztikus vagy kortárs kiállású betontermékeket, színtiszta mesterséges kvarc-kőzetből, melynek tulajdonságai kül- vagy beltéri burkolatként felhasználva meghaladják a legtöbb fellelhető természetes kőzet képességeit